افتحى الشبابيك يا مصر واسمعى كلمة شبابك

عبر عن رايك بصراحه واحنا معاك هنقول بحماس افتح شباكك قول رايك يمكن كلمة تغير ناس
 
الرئيسيةس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» فساتين خطوبة
الأربعاء يوليو 06, 2011 10:57 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» لفات طرح جديدة
الخميس سبتمبر 23, 2010 7:59 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» عظه لكل فتاه
الجمعة سبتمبر 17, 2010 6:53 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» بنت لا تتجاوز السنتين (شوفو المعجزة)
الجمعة سبتمبر 17, 2010 4:03 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» نصائح لجمالك
الخميس سبتمبر 16, 2010 9:11 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» اختر من 1 الى 20 وشوف حظك
الخميس سبتمبر 16, 2010 7:46 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» بيقولو كلام بنات.....!
الخميس سبتمبر 16, 2010 6:39 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» هى دية حقيقة البنت
الخميس سبتمبر 16, 2010 6:30 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» اعرفي اسم شريك حياتك قبل مايجي
الخميس سبتمبر 16, 2010 6:17 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

الإبحار
 البوابة
 الفهرس
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
شاطر | 
 

 طريقة عمل الصوص الابيض

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
nano
مشرف
مشرف


عدد الرسائل: 188
العمر: 29
تاريخ التسجيل: 18/05/2008

مُساهمةموضوع: طريقة عمل الصوص الابيض   الأحد يونيو 01, 2008 1:29 pm

فى ناس كتير بتسال اية هو الصوص الابيض دا الصوص دا عبارة عن لبن او كريمة وعليها جبنة رومانو او جبنة رومة مبشورة وملح وفلفل اسود وزبدة ودقيق انا هوريكو ازاى بيتعمل الصوص الابيض
المقادير :
ــــــــــــــــــــ
1- لبن
2-زبدة ودقيق ولازم يكون الزبدة اد القيق فى الوزن يعنى لو جبنا جرام زبدة نجيب جرام دقيق
3-ملح وفلفل اسود
4-جبنة مبشورة
طريقة العمل :
ــــــــــــــــــــــــــــ
نجيب الزبدة ونحطها فى طاسة ونسيبها لحد ماتسيح وبعدين نروح منزلين عليها الدقيق ونقلب لحد مايتمزجو مع بعض ونحس انهم مش سايبين وبعدين نروح منزلين عليهم اللبن المغلى ونقلب بسرعة ونقلب فى اتجاه واحد عشان الزبدة ماتفكش من اللبن ونكون بنقلب بسرعة وبعدين نروح حطين رشة ملح ورشة فلفل اسود وبعدين نروح منزلين الجبنة المبشورة تكون حوالى 70 جرام جبنة مبشورة ونفضل نقلب بسرعة عشان الجبنة مخليش الصوص محبب ونفضل نقلب لحد مانوصل للتقل الى احنا عايزينو عايزنة تقيل اوى او متوسط التقل وبعد كدة نروح رافعينة من على النار ويكون جاهز للاستخدام على طول وهيا دى طريقة عملة سهلة وبسيطة وبالف هنا وشفا ليكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 

طريقة عمل الصوص الابيض

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

 مواضيع مماثلة

-
» طريقة عمل العوامة
»  طريقة عمل السنيتشل اكلة لزيزةكتير
» اسهل طريقة للعمارة في برنامج 3ds max
» طريقة حفظ السنة :للشيخ سليمان العلوان
» طريقة حصرية لتشغيل idman بعد اكتمال الصلاحية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افتحى الشبابيك يا مصر واسمعى كلمة شبابك ::  :: -