افتحى الشبابيك يا مصر واسمعى كلمة شبابك

عبر عن رايك بصراحه واحنا معاك هنقول بحماس افتح شباكك قول رايك يمكن كلمة تغير ناس
 
الرئيسيةس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» فساتين خطوبة
الأربعاء يوليو 06, 2011 10:57 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» لفات طرح جديدة
الخميس سبتمبر 23, 2010 7:59 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» عظه لكل فتاه
الجمعة سبتمبر 17, 2010 6:53 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» بنت لا تتجاوز السنتين (شوفو المعجزة)
الجمعة سبتمبر 17, 2010 4:03 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» نصائح لجمالك
الخميس سبتمبر 16, 2010 9:11 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» اختر من 1 الى 20 وشوف حظك
الخميس سبتمبر 16, 2010 7:46 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» بيقولو كلام بنات.....!
الخميس سبتمبر 16, 2010 6:39 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» هى دية حقيقة البنت
الخميس سبتمبر 16, 2010 6:30 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

» اعرفي اسم شريك حياتك قبل مايجي
الخميس سبتمبر 16, 2010 6:17 pm من طرف الله ربى والاسلام دينى

الإبحار
 البوابة
 الفهرس
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
شاطر | 
 

 مكرونة بالريحان

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
nano
مشرف
مشرف


عدد الرسائل: 188
العمر: 29
تاريخ التسجيل: 18/05/2008

مُساهمةموضوع: مكرونة بالريحان   الأحد يونيو 15, 2008 1:40 pm

اولا انا هقولكو طريقة عمل صوص الريحان بنجيب ورق الريحانونغسلة كويس وبعدين بنحطة فى الخلاطونحط علية صنوبر اذا امكن وزيت ونخلطهم مع بعض فى الخلاط لحد مايكونو زى المية وبعد كدة نحط عليهم ملح وفلفل اسود ونخلطهم كلهم خلطة فى الخلاط وبكدة يكون الصوص جاهز يلا بينا بقا نعمل المكرونة
المكونات :
مكرونة قلم
صوص الريحان
صوص ابيض
فراخ نية مقطعة قطع
فلفل
ملح +زعتر+شطة
طريقة العمل :
نسلق المكرونة ونكون مجهزين طاسة فى شوية زيت قليل عشان الفراخ متلزقش ولما الزيت يقدح نحط علية الفراخ ونقلبة لحد ماتستوى وبعد كدة نحط عليها الفلفل ونقلبهم ونكون مجهزين صوص الريحان وحطين علية شوية صوص ابيض عشان يديلو اللون الفاتح وناخد شوية منة نحطهم على الفراخ وهيا على النار ونحط عليو نص كبشة مية بتاعت سلق المكرونة عشان مينشفش وبعد كدو نقلبهم كويس ونحد عليهم التوابل الملح والزعتر والشطةونقلبهم لحد مايكون استوا ومش عايزين الصوص ينشف على النار نشيلة من على النار ونستنى لحد المكرونة تستوى ولما المكرونة تستوى نطلعها ونحطها فى الطبق الىفية صوص ريحان وصوص ابيض بس ونقلبهم مع بعض لحد اللون المكرونة يكون اخضر ونرح حطنها فى الطبق الى هناكل فية ونحط عليها الفراخ ونحط شوية صوص ابيض عليهم من فوق وبكدة تكون جاهزة للاكل وانشاء اللة تعجبك وبالف هنا
ومستنى ردكم عليا
الشيف نانو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 

مكرونة بالريحان

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افتحى الشبابيك يا مصر واسمعى كلمة شبابك ::  :: -