المكونات:
ــــــــــــــــــــــ
1-كرنب سلطة
2-كرنب احمر
3-جزر
4-مايونيز
5-سكرعادى او سكر مطحون
طريقة العمل :
ــــــــــــــــــــــــــ
يقطع الكرنب الى نصفين ثم نقطع النصف الى اثنين ثم هناك عرق ابيض من الداخل نقطعة ونزيل الاوراق الخضراء فى الخارج حتى لا تجعل الطعم بة مرارة ثم نقطع الكرنب الى شرائح رفيعة ولما ننتهى من الرنب العادى نحطة فى حلة فيها مياة ساقعة عشان يتغسل وكمان يكون طعمة مقرمش وبعدين نقطع الكرنب الاحمر بس مش كلة ربع كرنبة حمرا على كرنبة بيضا وبعدين نجيب جزرتين نبشرهم ونحطهم على الكرنب فى الحلة ونخلطهم مع بعض ونتاكد ان كل المكنوات اتخلطتت مع بعضوبعدين نصفية من المياة ونتاكد انة اتصفا كويس نروح حاطين علية المايونيز زمقدار المايونيزيكون على حسب مانتو عايزين عايزين مايونيز كتير عايزينة متوسط على حسب ونروح حطين السكر علية بمقدار نص كوب سكر ونقلبهم مع بعض كل المكونات ونخلطهم كويس على اساس ان الكرنب والجزر يكون اتخلطو مع المايونيز والسكر ودوق مقدار السكر ونشوف اذا كان محتاج سكر تانى ولا لاولما ننتهى من اعداد الخليط يكون جاهز للاكل بس رجاء انكم مش تسبوة فى الحرارة الجو حتى لا يفسد وتاكدة انة يكون فى التلاجة على طول وانشاء اللة الوصفة دى تعجبكم وبالهنا والشفا ........... الشيف نانو