المكونات :
صدور دجاج مخلية
ملح شطة زعتر ليمون فلفل اسود
طماطم
فلفل اخضر رومى
ـــــــــــــــــــــــــــــ
طريقة العمل :
ــــــــــــــــــــــ
نعمل التتبيلة بتاعت الفراخ نجيب الملح والزعتر والفلفل الاسود والشطة ونحط عليهم ليمون وزيت ونقلبهم مع بعض وبعدين نجيب الفراخ ونقطعها على شكل مكعبات كبيرة الحجم شوية
وبعدين ننزلها فىالخلطة ونفركها مع الخلطة كويسة ونسيبة فى الخلطة لمدة ساعة لو اكتر يكون كويس عشان تشرب الخلطة وبعدين نجيب الطماطم ونقطعها مكعبات والفلفل نقطعة مكعبات
وبعدين نجيب خلة او توسبيكس ونرتبهم فى الخلة ان نحط مكعب طماطم وبعدية مكعب فلفل
ومكعب دجاج وعلى حسب طول الخلة ونعد كدة نتكون مجهزين الشواية الى هنشوى عليها نروح حطين الفراخ على الفحم وكل دقيقتين نقلب عشان الفراخ ممتحرقش ولما تستوى نحطها فى طبق الى هنقدمة
ونخليها بالخلة زى ماهيا وبعدين نجيب بقدونس مفروم ونرشة حولين الطجبق وزين الطبق زى ماتحبى على زوقك انتى او انت
وانشاء اللة تعجبك ويارت اعرف رايكم اية وبالهنا والشفا
الشيف نانو