المكونات :
قطع دجاج
بصل
طماطم
فلفل اخضر رومى
ملح +فلفل اسود
طريقة العمل :
ــــــــــــــــــــــــــــ
نجيب صدور دجاج ونقطعها قطع او شرائح سميكة ونجيب الطماطم ونقطعها مكعبات والفلفل شرائح والبصل شرائح نجيب طاسة نحطها علىالنار وفيها شوية زيت قليل ننزل فيهم الفراخ ونقلب فيها لحد ماتستوى ونعرف منين انها استويت نجيب اكبر قطعة فيها ونحاول نقسمها نصين بالمعلقة لواتقسمت بسرعة دا يعنى انها استوت
وبعدين ننزل عليها البصل والفلفل ونقلب لحد ما يدبلو البصل والفلفل ونحط التوابل عليها ونقلبهم مع بعض
وقبل ما نرفع من علىالنار ننزل الطماطم عليهم ونقلبهم مغ بعض وانا فضلت انى انزل الطماطم فى الاخر عشان ما تتهريش من النار وبكدة تكون الاكلة جاهزة للتقديم والاكل وممكن يتاكل معاها كاتشب ومايوينز
وبالاف هنا وشفا