**المقادير**
2كوب زبادى كبير
2كوب دقيق
كوب لبن
2كوب شوربة
بصلة متوسطة
بهرات+ملح+فلفل
***طريقة التحضير***
نضع الزبادى مع الدقيق مع معلقة سمن كبيرة على النار ويقلب جيدا حتى يظهر لون الدقيق بالون الذهبى
وبعد ذلك نقزم باضافة البن والشوربة (هنضيف طبعا واحنا بنقلب بسرعة بمضرب سلك علشان القوام مش يبوظ مننا)ونستمر فى التقليب حتى يكون القوام سميك او حسب الرغبة
يقطع البصل قطع صغيرة ويحمر فى السمن القليل حتى يصبح لونة دهبى ممكن نضيفة على الكشك ونقلبة وممكن نضع الكشك فى الاطباق ونقوم بوضع البصل من على الوش
ممكن لو فى فراخ نضيف قطع من الفراغ المقطعة علية لو مفيش بردوا عادى
وكدة خلص وبالهنا والشفا يا رب يعجبكواااااا