المقادير
**فرخة تزن 1ك جم**
ك بصل +ليمونة
بهارات مكونة من( ملح+فلفل+سماق+زنجبيل مطحون+قرفة مطحونة+شطة حمرا+زعتر(
1 طماطم كبيرة مبشورة
اولا طريقة عمل الفرخة
ابشرى الصل وضعى عليه كل المكونات اللى قولتلك عليها
أبدئى أحشى الفرخة من الداخل وتحت الجلد أهم شئ انك تحشيها تحت الجلد كويس وبعدين تحطيها فى الشوايا الفرن او الكهربة
وممكن تقطعيها قبل الحشو للتأكد من امكانية حشوها تحت الجلد وبالتقليب على الشواية الى النضج
**خضار سوتيه**
كل الخضار اللى بتحبيه حضريه مثلا(كوسة+جزر+بطاطس+فاصوليا خضراء+باذنجان +خرشوف+.....)
قطعيها ورشى عليها ملح و عصير ليمونة او اتنين
وضعيه فى الاكياس اللى بتدخل الفرن واقفليى الكيس كويس وبعدين اثقبيه بخلة 4:5 ثقوب وضعيه فى صينية بها قليل من الماء وضعيه فى الفرن نصف ساعة ولو الماء اللى فى الصينية نشف حطى غيره ببطء
كدة الخضروات بتحتفظ بكل فيتاميناته والليمون اللى عليها بيزيدكفاءة الجسم فى امتصاص الحديد اللى فيها
**أرز بسمتى مسلوق **
1 ك أرز بسمتى انقعيه فى كوبين ماء دافئ وملعقة ملح نص ساعة
اغلى كوب ونصف من الماء وعليه ملعقة كركم وملح ثم اسلقى فيه الارز وصفيه
بكدة بقى عندك واجبة كاملة وكل مكوناتها مناسبة جداااا للرجيم وكمان بتساعدك على حرق الدهون وبأقل سعرات حرارية
يا رب تعجبكوا